O мени

Мој основни позив је професор српског језика и књижевности. Шеснаест година радила сам у одељењу, дружила се са ђацима од петог до осмог разреда учећи их правилима свог језика, али и развијању љубави према њему;  читању и тумачењу књижевних дела, али и потреби за сопственим  писањем…. То је моје најдрагоценије искуство. А, зашто сам се определила баш за овај позив? Пише у чланку СУСРЕТ.

Пошто волим изазове и промене, од јула 2012. прихватила сам место директора средње економске школе у Мионици, месту у коме живим.

Један сам од аутора и реализатора два семинара посвећена књижевности и граматици српског језика:

Осим формалног, мислим да је веома важно неформално образовање….у разним сегментима и облицима. Мој рад у области неформалног образовања започео је 2010. године са оснивањем Удружења грађана Креатива. Основни циљ нашег креативног тима био је увођење креативног образовања  у наш образовни систем путем активне наставе и интегративног приступа учењу. Рад на овим идејама наставила сам у оквиру Центра за образовање и развој „Мионица“.

И најважније занимање које имам – мама троје дивне деце Андријане, Јоване и Михаила.  То је једна дивна родитељска прича (2011/2012) ; (2012/2013).

3 thoughts on “O мени

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s